Artwizz SmartJacket for iPhone 7/8

SKU
artwizz-smartjacket-iphone-7
Artwizz SmartJacket заштитна маска за iPhone 7.
Карактеристики:
 • потполна заштита
 • уред нема да ви се слизне од рака
 • Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
  Потполна заштита
  Тенкиот слој на задната страна го заштитува Вашиот уред од удари и гребнатини. Направен е од поликарбонат.

  Одберете ја бојата на предната страна за да одговара на Вашиот вкус. Тоа е многу тенок и лесен. Телефонот е заштитен од остри предмети во вашата торба.

  Мека постава
  Внатрешноста на предниот дел на фуролата е мека и на неа стои натпис “Designed in Berlin”. Ова значи дека предната страна не го оштетува Вашиот уред, но го заштитува од гребнатини.
  Производител
  Artwizz
  End of life
  No
  Бои
  Titanium
  Боја
  No
  Материјал
  Plastic, Polyester
  Тип на футрола
  Full case
  iPhone компатибилност
  iPhone 7
  Капацитет
  No
  Производител
  Artwizz
  EAN code
  4260458881170
  Боја
  сива
  Материјал
  Textile, TPU
  Тип на футрола
  Full case
  iPhone компатибилност
  iPhone 8, iPhone 7
  Капацитет
  iPhone 7/8
  Производител
  Artwizz
  EAN code
  4260458881149
  Боја
  црна
  Материјал
  Textile, TPU
  Тип на футрола
  Full case
  iPhone компатибилност
  iPhone 8, iPhone 7
  Капацитет
  iPhone 7/8
  Производител
  Artwizz
  EAN code
  4260458881156
  Боја
  златна
  Материјал
  Textile, TPU
  Тип на футрола
  Full case
  iPhone компатибилност
  iPhone 8, iPhone 7
  Капацитет
  iPhone 7/8
  Производител
  Artwizz
  EAN code
  4260458881163
  Боја
  Розево златна
  Материјал
  Textile, TPU
  Тип на футрола
  Full case
  iPhone компатибилност
  iPhone 8, iPhone 7
  Капацитет
  iPhone 7/8