Artwizz SmartJacket® for iPhone 6/ 6s

SKU
artwizz-smartjacket-iphone6-6s
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Детали

Тенкиот преден дел на SmartJacket футролата го штити вашиот екран од било какви оштетувања. Задниот дел на футролата ви нуди целосна заштита за вашиот iPhone 6 уред, штитејќи го од удари и гребнатини. Предниот дел од футролата целосно го опфаќа вашиот дисплеј, така што лесно можете да ја отворите футролата со едно движење на дланката.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Artwizz
Боја
No
Модел
iPhone 6/6s
Големина
iPhone 6/6s
Капацитет
No
Бои
Apricot, Black, Gold, Green, Grey
Материјал
Polycarbonate, Rubber
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone 6s, iPhone 6
Производител
Artwizz
Weight
0.1000
EAN code
4260294116351
Боја
Gray
Материјал
Polycarbonate, Rubber
iPhone компатибилност
iPhone 6s, iPhone 6
Производител
Artwizz
Weight
0.1000
EAN code
4260294114906
Боја
Black
Модел
iPhone 6/6s
Големина
iPhone 6/6s
Капацитет
iPhone 6/6s
Материјал
Textile, TPU (Thermoplastic polyurethane)
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone 6s, iPhone 6
Производител
Artwizz
EAN code
4260294115811
Боја
Gold
Материјал
Polycarbonate, Rubber
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone 6s, iPhone 6
Производител
Artwizz
Weight
0.1000
EAN code
4260294118645
Боја
Matte Green
Модел
iPhone 6/6s
Големина
iPhone 6/6s
Капацитет
iPhone 6/6s
Материјал
Textile, TPU (Thermoplastic polyurethane)
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone 6s, iPhone 6
Производител
Artwizz
Weight
0.1000
EAN code
4260294118850
Боја
Apricot
Модел
iPhone 6/6s
Големина
iPhone 6/6s
Капацитет
iPhone 6/6s
Материјал
Textile, TPU (Thermoplastic polyurethane)
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone 6s, iPhone 6

Product declaration