Artwizz USB-C Cable to USB-A male (25 cm) - White

SKU
9581-1725
 
Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Заменски производи

Apple USB-C to Lightning Cable (1 m)
Apple USB-C to Lightning Cable (1 m)
1.790 МКД

Достапен производ

USB-C Woven Charge Cable (1m)
USB-C Woven Charge Cable (1m)
Special Price 1.290 МКД
Regular Price 1.790 МКД

Достапен производ

240W USB-C Charge Cable (2 m)
240W USB-C Charge Cable (2 m)
2.290 МКД

Достапен производ

Apple Lightning to USB Cable (1 m)
Apple Lightning to USB Cable (1 m)
1.790 МКД

Достапен производ

MagSafe Charger
MagSafe Charger
3.890 МКД

Достапен производ

Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
690 МКД

Достапен производ

Apple USB-C to Lightning Cable (2 m)
Apple USB-C to Lightning Cable (2 m)
2.490 МКД

Достапен производ

Apple Lightning to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
Apple Lightning to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
690 МКД

Достапен производ

Детали

USB-C и USB-A создаваат врска помеѓу уредите на USB-C-А и USB.На пример,врската помеѓу MacBook 12 и кој било друг USB уред како што е USB-Artwizz PowerPlug А 18W,MacBook или MacBook.Овој продукт го заштедува просторот. Карактеристики:
 • 25 сантиметри долф.
 • преност на податоци и уреди за полнење
 • ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

  Производител
  Artwizz
  Weight
  0.1000
  EAN code
  4260294119581
  Боја
  White
  Модел
  No
  Големина
  No
  Length
  0,2 meters
  Компатибилност - адаптер
  USB-C
  Mac компатибилност
  MacBook 12", MacBook Air 13" Retina (2018), MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019)

  Product declaration