Artwizz USB-C Cable to USB-A male (25 cm)

SKU
conf-artwizz-usb-c-cable-to-usb-a-male-25-mk
 

Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Заменски производи

240W USB-C Charge Cable (2 m)
240W USB-C Charge Cable (2 m)
2.290 МКД

Достапен производ

USB-C Woven Charge Cable (1m)
USB-C Woven Charge Cable (1m)
1.790 МКД

Достапен производ

Apple Lightning to USB Cable (1 m)
Apple Lightning to USB Cable (1 m)
1.790 МКД

Достапен производ

MagSafe Charger
MagSafe Charger
3.890 МКД

Достапен производ

Apple Lightning to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
Apple Lightning to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
690 МКД

Достапен производ

Apple USB-C to Lightning Cable (2 m)
Apple USB-C to Lightning Cable (2 m)
2.490 МКД

Достапен производ

Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
690 МКД

Достапен производ

Apple Apple Watch Magnetic Fast Charger to USB-C Cable (1 m)
Apple Apple Watch Magnetic Fast Charger to USB-C Cable (1 m)
2.090 МКД

Достапен производ

Детали

USB-C и USB-A создаваат врска помеѓу уредите на USB-C-А и USB. На пример,врската помеѓу MacBook 12 и кој било друг USB уред како што е USB-Artwizz PowerPlug А 18W. Овој продукт го заштедува просторот.
Карактеристики:
  • 25 cm долг.
  • синхронизација, преност на податоци и уреди за полнење.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Artwizz
Големина
No
Производител
Artwizz
Weight
0.1000
EAN code
4260294119581
Боја
White
Length
0,2 meters
Компатибилност - адаптер
USB-C
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 13" Retina (2018), MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019)
Производител
Artwizz
Weight
0.1000
EAN code
4260294119574
Боја
Black
Length
0,2 meters
Компатибилност - адаптер
USB-C
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 13" Retina (2018), MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019)

Product declaration