Artwizz USB-C Cable to USB-A male (2m) - Black:

Artwizz USB-C Cable to USB-A male (2m) - Black

SKU
9550-1722

Оптимална конекција помеѓу USB-C и USB-A уредите.

Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Кабелот USB-C на USB-А од 2 метри од Artwizz создава директна врска помеѓу USB-C и USB-A уредите. Синхронизирајте, префрлувајте податоци и полнете со еден USB-C на USB-A кабел.

Производител
Artwizz
Weight
No
EAN code
4260294119550
End of life
No
Length
2 meters
Боја
црна
Компатибилност - адаптер
USB, USB-C
iPhone компатибилност
No
iPad компатибилност
No
iPod Compatibility
No
Mac компатибилност
MacBook 12", ** MacBook Pro 2016 **, MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar , MacBook Air Retina
Compatibility
No
Compatibility
No
Додатни информации
No
Што има во кутијата?
No
Гаранција
No
Коментар
No