Artwizz USB-C Cable to USB-C male (1m) - Titan:

Artwizz USB-C Cable to USB-C male (1m) - Titan

SKU
9604-1727
Artwizz USB-C Cable до USB-C male (1m) - Titan
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Полнење лаптопи и паметни уреди со USB-C
Со Artwizz USB-C кабелот може да ги полните Вашите паметни телефони и лаптопи. Сите уреди кои имаат USB-C влез може да се полнат со овој полнач.
Производител
Artwizz
EAN code
4260294119604
End of life
No
Length
1 meter
Боја
сива
Компатибилност - адаптер
USB-C
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar