Beats Powerbeats High Performance

SKU
beats-powerbeats-high-performance-mk
 

Stock information

Бесплатна достава на сите производи од нашата понуда.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Beats by Dr. Dre
End of life
No
Производител
Beats by Dr. Dre
Earphone type
In-ear
Боја
бела
Connectivity
Bluetooth
Производител
Beats by Dr. Dre
Earphone type
In-ear
Боја
црна
Connectivity
Bluetooth
Производител
Beats by Dr. Dre
Earphone type
In-ear
Боја
црвена
Connectivity
Bluetooth