Belkin TCP 1.0 PET screen protector for iPhone 6/6s Plus - Transparent:

Belkin TCP 1.0 PET screen protector for iPhone 6/6s Plus - Transparent

SKU
F8W622EC
Belkin TrueClear™ Transparent Screen Protector за iPhone 6/6s Plus

  • Конкретно дизајниран за iPhone 6/6s Plus
  • Тестирана за оптичка јасност од 93%
  • Ултра тенко заштитно стакло од 0.13мм
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Belkin TrueClear™ Transparent Screen Protector за iPhone 6/6s Plus

  • Конкретно дизајниран за iPhone 6/6s Plus
  • Тестирана за оптичка јасност од 93%
  • Ултра тенко заштитно стакло од 0.13мм
Производител
No
Weight
No
EAN code
745883675890
End of life
No
Бои
Transparent
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
No
Тип на футрола
No
iPhone компатибилност
iPhone 6s Plus, iPhone 6 Plus
Капацитет
No
Димензија и тежина
No
Батерија
No
Што има во кутијата?
No
Гаранција
No
Коментар
No