B&O PLAY

На 24 рати | 0% камата
*Плаќањето на рати може да се изврши во iSTYLE, Skopje City Mall, со кредитни картички од Комерцијална, Стопанска АД Скопје и Тутунска банка.
Звучници
BeoPlay A9 BeoPlay P2 | 24 x 454 МКД
Пренослив, Bluetooth звучник отпорен на вода и прашина.

Дознај повеќе
BeoPlay A9 BeoPlay A1 | 24 x 704 МКД
Пренослив Bluetooth звучник со до 24 часа на траење на батеријата.

Дознај повеќе
BeoPlay A9 BeoPlay M3 | 24 x 775 МКД
Bluetooth звучник кој го исполнува вашиот дом со убава, автентична музика.

Дознај повеќе
BeoPlay A9 BeoPlay P6 | 24 x 1.083 МКД
Моќен и пренослив Bluetooth звучник.

Дознај повеќе
BeoPlay A9 BeoPlay M5 | 24 x 1.621 МКД
Bluetooth звучник кој го исполнува вашиот дом со убава музика.

Дознај повеќе
BeoPlay A9 Beolit 17 | 24 x 1.371 МКД
Пренослив Bluetooth звучник со до 24 часа на траење на батеријата.

Дознај повеќе
BeoPlay A9 BeoPlay A6 | 24 x 2.579 МКД
Bluetooth звучник кој го исполнува вашиот дом со музика.

Дознај повеќе
BeoPlay A9 BeoPlay A9 | 24 x 6.037 МКД
Класичен звучник за повеќе простории со 480W на моќен звук.

Дознај повеќе
Слушалки
BeoPlay A9 BeoPlay E4 | 24 x 541 МКД
Премиум слушалки со хибриден режим за прекинување на шумот и режим на транспарентност.

Дознај повеќе
BeoPlay A9 BeoPlay E8 | 24 x 663 МКД
Е најсофитицираниот пар на слушалки за во уво.

Дознај повеќе
BeoPlay A9 BeoPlay H4 | 24 x 708 МКД
Безжични, слушалки со целосен фокус на квалитетен звук.

Дознај повеќе
BeoPlay A9 BeoPlay H5 | 24 x 579 МКД
Безжични слушалки за љубителитете на музиката кои живеат да се движат.

Дознај повеќе
BeoPlay A9 BeoPlay H8i | 24 x 913 МКД
Премиум слушалки со хибриден режим за прекинување на шумот и режим на транспарентност.

Дознај повеќе
BeoPlay A9 BeoPlay H9i | 24 x 1.121 МКД
Премиум слушалки со хибриден режим за прекинување на шумот и режим на транспарентност.

Дознај повеќе

Најчесто поставувани прашања

До кога важи промоцијата?

- Промоцијата важи до 31.8.2018

Дали може оваа промоција да се комбинира со друѓи промоции и производи?

- Не, промоцијата за купување на Beoplay производи на 24 рати БЕЗ камата не може да се комбинира со други промоции и производи.