Почнете ја новата година со нова позадина на својот iPhone

Нова година, нови ние... А да биде нова година, нова позадина? Ако сте веќе презаситени од празничните мотиви и сакате нешто и поинакво, овие едноставни геометриски позадини би можеле да бидат по ваш вкус. 

Ја сакам симетријата. Немам OKP, едноставно сакам ред. А овие геометриски позадини говорат сами за себе...

Позадините можете да ги преземат една по една (доволно е да кликнете на сликата) или преземете ги сите преку овој линк.