BeatsX слушалки

SKU
conf-beats-beatsx-earphones-mk
Совршени за вас, BeatsX слушалки се идеални безжични придружници. Искусете го автентичниот и чист звук преку целиот ден благодарение на батеријата која трае до осум часа. Благодарение на Fast Fuel, пет минути полнење обезбедува два часа на слушање музика. Единствениот кабел Flex-Form нуди флексибилност, додека разните кабинети даваат дополнителна удобност и стабилност.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Бараш нешто друго? Ви препорачуваме. ↓

JBL E45BT
JBL E45BT
5.990 МКД
Bang & Olufsen Earset
Bang & Olufsen Earset
15.990 МКД
BeoPlay - Headphones H4
BeoPlay - Headphones H4
16.990 МКД
B&O PLAY - Beoplay E4 Earphones - Black
B&O PLAY - Beoplay E4 Earphones - Black
12.990 МКД
Master & Dynamic True Wireless Earphones
Master & Dynamic True Wireless Earphones
18.990 МКД
B&O Play - Beoplay H9i
B&O Play - Beoplay H9i
26.900 МКД
Beats Powerbeats3 Wireless Earphones
Beats Powerbeats3 Wireless Earphones
11.990 МКД
B&O Play - Beoplay H8i
B&O Play - Beoplay H8i
21.900 МКД
Beats - Solo3 Wireless
Beats - Solo3 Wireless
18.490 МКД
Beoplay Headphones H3 2nd. Generation Natural
Beoplay Headphones H3 2nd. Generation Natural
7.290 МКД
Beats - urBeats³ Earphones - 3.5 mm
Beats - urBeats³ Earphones - 3.5 mm
5.690 МКД

Безжични како што и треба да бидат.


Совршени за вас, BeatsX слушалки се идеални безжични придружници. Искусете го автентичниот и чист звук преку целиот ден благодарение на батеријата која трае до осум часа. Благодарение на Fast Fuel, пет минути полнење обезбедува два часа на слушање музика. Единствениот кабел Flex-Form нуди флексибилност, додека разните кабинети даваат дополнителна удобност и стабилност.
End of life
No
Производител
Beats by Dr. Dre
EAN code
190198114884
Earphone type
In-ear
iPod Compatibility
iPod touch (6th gen.)
Боја
бела
Connectivity
Bluetooth
Батерија
• Rechargeable Lithium-Ion
• Up to 8 hours of battery life for when you’re on the go
• With Fast Fuel, a 5-minute charge gives you 2 hours of playback when battery is low
Што има во кутијата?
• BeatsX earphones
• Eartips with four size options
• Removable secure-fit wingtips
• Pocket-sized carrying case
• Lightning to USB-A charging cable
• Quick Start Guide
• Warranty Card
Производител
Beats by Dr. Dre
EAN code
190198114990
Earphone type
In-ear
iPod Compatibility
iPod touch (6th gen.)
Боја
сива
Connectivity
Bluetooth
Батерија
• Rechargeable Lithium-Ion
• Up to 8 hours of battery life for when you’re on the go
• With Fast Fuel, a 5-minute charge gives you 2 hours of playback when battery is low
Што има во кутијата?
• BeatsX earphones
• Eartips with four size options
• Removable secure-fit wingtips
• Pocket-sized carrying case
• Lightning to USB-A charging cable
• Quick Start Guide
• Warranty Card
Производител
Beats by Dr. Dre
EAN code
190198626578
Earphone type
In-ear
iPod Compatibility
iPod touch (6th gen.)
Боја
сребрена
Connectivity
Bluetooth
Батерија
• Rechargeable Lithium-Ion
• Up to 8 hours of battery life for when you’re on the go
• With Fast Fuel, a 5-minute charge gives you 2 hours of playback when battery is low
Што има во кутијата?
• BeatsX earphones
• Eartips with four size options
• Removable secure-fit wingtips
• Pocket-sized carrying case
• Lightning to USB-A charging cable
• Quick Start Guide
• Warranty Card
Производител
Beats by Dr. Dre
EAN code
190198114839
Earphone type
In-ear
iPod Compatibility
iPod touch (6th gen.)
Боја
црна
Connectivity
Bluetooth
Батерија
• Rechargeable Lithium-Ion
• Up to 8 hours of battery life for when you’re on the go
• With Fast Fuel, a 5-minute charge gives you 2 hours of playback when battery is low
Што има во кутијата?
• BeatsX earphones
• Eartips with four size options
• Removable secure-fit wingtips
• Pocket-sized carrying case
• Lightning to USB-A charging cable
• Quick Start Guide
• Warranty Card
Производител
Beats by Dr. Dre
EAN code
190198626677
Earphone type
In-ear
iPod Compatibility
iPod touch (6th gen.)
Боја
златна
Connectivity
Bluetooth
Батерија
• Rechargeable Lithium-Ion
• Up to 8 hours of battery life for when you’re on the go
• With Fast Fuel, a 5-minute charge gives you 2 hours of playback when battery is low
Што има во кутијата?
• BeatsX earphones
• Eartips with four size options
• Removable secure-fit wingtips
• Pocket-sized carrying case
• Lightning to USB-A charging cable
• Quick Start Guide
• Warranty Card
Производител
Beats by Dr. Dre
EAN code
190198114938
Earphone type
In-ear
iPod Compatibility
iPod touch (6th gen.)
Боја
сина
Connectivity
Bluetooth
Батерија
• Rechargeable Lithium-Ion
• Up to 8 hours of battery life for when you’re on the go
• With Fast Fuel, a 5-minute charge gives you 2 hours of playback when battery is low
Што има во кутијата?
• BeatsX earphones
• Eartips with four size options
• Removable secure-fit wingtips
• Pocket-sized carrying case
• Lightning to USB-A charging cable
• Quick Start Guide
• Warranty Card