iSTYLE outdoor Airpods cover

SKU
conf-istyle-outdoor-airpods-cover-mk
Со оваа футрола, можете да ги земете вашите AirPods секаде без да се грижите дали ќе се изгребат или оштетат. Висококвалитетниот 2.5 милиметарски тенок силикон е отпорен на абразија или влага, а исто така можете да ги закачите за вашата ташна или ранец за поголема безбедност.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Бараш нешто друго? Ви препорачуваме. ↓

BeoPlay - Earphones E6
BeoPlay - Earphones E6
15.990 МКД
Beats Studio³ Wireless
Beats Studio³ Wireless
21.900 МКД
B&O Play - Beoplay H8i
B&O Play - Beoplay H8i
21.900 МКД
Beoplay Headphones H3 2nd. Generation Natural
Beoplay Headphones H3 2nd. Generation Natural
7.290 МКД
JBL E45BT
JBL E45BT
5.990 МКД
B&O PLAY - Beoplay E4 Earphones - Black
B&O PLAY - Beoplay E4 Earphones - Black
12.990 МКД
BeoPlay - Headphones H4
BeoPlay - Headphones H4
16.990 МКД
Beats by Dr. Dre - urBeats
Beats by Dr. Dre - urBeats
Special Price 3.990 МКД
Regular Price 5.990 МКД
B&O PLAY - BeoPlay H5
B&O PLAY - BeoPlay H5
13.900 МКД
Beats - urBeats³ Earphones - 3.5 mm
Beats - urBeats³ Earphones - 3.5 mm
5.690 МКД
Со оваа футрола, можете да ги земете вашите AirPods секаде без да се грижите дали ќе се изгребат или оштетат. Висококвалитетниот 2.5 милиметарски тенок силикон е отпорен на абразија или влага, а исто така можете да го закачите за вашата ташна или ранец за поголема безбедност.
Производител
iSTYLE
End of life
No
Боја
----------------------------
HomeKit compatibility
No
Производител
iSTYLE
Earphone type
In-ear
Compatibility
AirPods
Боја
бела
Материјал
Silicone
Производител
iSTYLE
Earphone type
In-ear
Compatibility
AirPods
Боја
црна
Материјал
Silicone
Производител
iSTYLE
Earphone type
Earphone
Compatibility
AirPods
Боја
црвена
Материјал
Silicone
Производител
iSTYLE
Earphone type
In-ear
Compatibility
AirPods
Боја
сина
Материјал
Silicone