iSTYLE Ultraslim Wireless Charging Pad

SKU
conf-istyle-ultraslim-wireless-charging-pad-mk
Боја
Black %
Gold %
White %
 

Достапност

Детали

Ултра тенок безжичен полнач кој поддржува Qi стандардот за полнење. Со дебелина од само 6 мм и долг интегриран кабел од 1,2 m, полначот е совршен за употреба.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
iSTYLE
End of life
No
Големина
No
Производител
iSTYLE
Weight
0.0000
EAN code
8596049111804
Боја
Black
Charger type
Qi Wireless
iPhone компатибилност
iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone SE (2. gen), iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8
Батерија
Input power: DC 9V/2A, 5V/2A
Output power: 5W, 7.5W и 10W
Производител
iSTYLE
Weight
0.0000
EAN code
8596049111828
Боја
Gold
Charger type
Qi Wireless
iPhone компатибилност
iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone SE (2. gen), iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8
Батерија
Input power: DC 9V/2A, 5V/2A
Output power: 5W, 7.5W и 10W
Производител
iSTYLE
Weight
0.0000
EAN code
8596049111811
Боја
White
Charger type
Qi Wireless
iPhone компатибилност
iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone SE (2. gen), iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8
Батерија
Input power: DC 9V/2A, 5V/2A
Output power: 5W, 7.5W и 10W

Product declaration