JBL JR POP

SKU
conf-jbl-jr-pop-mk

Децата можат да се забавуваат како поп ѕвезди со JBL JR POP Bluetooth звучникот. Родителите не треба да се грижат затоа што е изграден од издржливи материјали и е дури водоотпорен. Децата можат да уживаат до 5 часа активно слушање со само едно полнење. Забавниот вграден светлосен ефект ќе го привлече вниманието на малите музички ентузиасти. Ултра-пренослив, со трака прилагодена за мали раце. JBL JR POP обезбедува одлични JBL звуци за магична забава.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Бараш нешто друго? Ви препорачуваме. ↓

Harman Kardon Aura Studio 2
Harman Kardon Aura Studio 2
18.990 МКД
Marshall Acton II Speaker - White
Marshall Acton II Speaker - White
16.990 МКД
JBL CLIP 3
JBL CLIP 3
3.690 МКД
Logitech Ulimate Ears MEGABOOM 3
Logitech Ulimate Ears MEGABOOM 3
12.990 МКД
Logitech Ulimate Ears POWER UP Charging dock
Logitech Ulimate Ears POWER UP Charging dock
2.490 МКД
B&O PLAY - Beoplay Speaker M5
B&O PLAY - Beoplay Speaker M5
38.900 МКД
B&O PLAY - BeoPlay A1 звучник
B&O PLAY - BeoPlay A1 звучник
16.900 МКД
Beoplay P6
Beoplay P6
25.990 МКД
B&O PLAY - Beoplay Speaker Beolit 17
B&O PLAY - Beoplay Speaker Beolit 17
32.900 МКД
Logitech Ulimate Ears WONDERBOOM
Logitech Ulimate Ears WONDERBOOM
6.290 МКД
Harman Kardon SoundSticks III
Harman Kardon SoundSticks III
9.990 МКД
Beoplay Speaker A6
Beoplay Speaker A6
61.900 МКД

Децата можат да се забавуваат како поп ѕвезди со JBL JR POP Bluetooth звучникот. Родителите не треба да се грижат затоа што е изграден од издржливи материјали и е дури водоотпорен. Децата можат да уживаат до 5 часа активно слушање со само едно полнење. Забавниот вграден светлосен ефект ќе го привлече вниманието на малите музички ентузиасти. Ултра-пренослив, со трака прилагодена за мали раце. JBL JR POP обезбедува одлични JBL звуци за магична забава.

Производител
JBL
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
End of life
No
Speaker Power
3W
Батерија
Капацитет на батеријата: 600mAh
Време за полнење : 2 часа
Активно слушање : до 5 часа

Димензија и тежина
Димензии : 3.97cm x 8.78cm x 7.55cm
Тежина : 0.12kg

Што има во кутијата?
1 x JBL JR POP звучник
1 x Micro USB кабел за полнење
1 x Сигурносни инструкции
1 x Упатство
2 x Налепници
1 x Гаранција
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Боја
црвена
Speaker Power
3W
Батерија
Капацитет на батеријата: 600mAh
Време за полнење : 2 часа
Активно слушање : до 5 часа
Wireless connection
Bluetooth
Димензија и тежина
Димензии : 3.97cm x 8.78cm x 7.55cm
Тежина : 0.12kg

Што има во кутијата?
1 x JBL JR POP звучник
1 x Micro USB кабел за полнење
1 x Сигурносни инструкции
1 x Упатство
2 x Налепници
1 x Гаранција
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Боја
зелена
Speaker Power
3W
Батерија
Капацитет на батеријата: 600mAh
Време за полнење : 2 часа
Активно слушање : до 5 часа
Wireless connection
Bluetooth
Димензија и тежина
Димензии : 3.97cm x 8.78cm x 7.55cm
Тежина : 0.12kg

Што има во кутијата?
1 x JBL JR POP звучник
1 x Micro USB кабел за полнење
1 x Сигурносни инструкции
1 x Упатство
2 x Налепници
1 x Гаранција
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Боја
розева
Speaker connectivity
Bluetooth
Speaker Power
3W
Батерија
Battery capacity (mAh)600 Charging time (hrs)2 Music playing time (hrs)5
Димензија и тежина
Dimensions (cm)3.97 x 8.78 x 7.55 Weight (kgs)0.12
Што има во кутијата?
1 x JBL JR POP speaker 1 x Micro USB charging cable 1 x Safety Sheet 1 x Quick Start Guide 2 x Sticker papers 1 x Warranty Card
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Боја
модро зелена
Speaker connectivity
Bluetooth
Speaker Power
3W
Батерија
Music playing time (hrs)5 Battery capacity (mAh)600 Charging time (hrs)2
Димензија и тежина
Dimensions (cm)3.97 x 8.78 x 7.55 Weight (kgs)0.12
Што има во кутијата?
1 x JBL JR POP speaker 1 x Micro USB charging cable 1 x Safety Sheet 1 x Quick Start Guide 2 x Sticker papers 1 x Warranty Card