TwelveSouth BookArc for MacBook 12; Air 11/13; Pro 13/15 and Pro Retina 13/15 (2016)

SKU
conf-twelve-south-book-arc-mk
 

Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Заменски производи

Barner - Le Marais - Dark Green
Barner - Le Marais - Dark Green
4.490 МКД

Достапен производ

Barner - Le Marais - Pink Tortoise
Barner - Le Marais - Pink Tortoise
4.490 МКД

Достапен производ

Barner - Chamberi - Pink Tortoise
Barner - Chamberi - Pink Tortoise
4.490 МКД

Достапен производ

JLAB Rewind Wireless Retro Headphones - Black
JLAB Rewind Wireless Retro Headphones - Black
Special Price 1.290 МКД
Regular Price 1.890 МКД

Достапен производ

Moshi VersaCover for iPad Air (4th Gen. 2020)  - Savanna Beige
Moshi VersaCover for iPad Air (4th Gen. 2020) - Savanna Beige
Special Price 2.990 МКД
Regular Price 4.990 МКД

Достапен производ

EPICO Watch 38/40/41 Strap Magnetic for Apple Watch mm - black/blue
EPICO Watch 38/40/41 Strap Magnetic for Apple Watch mm - black/blue
1.990 МКД

Достапен производ

Nomad Rugged Case, orange - iPhone 14 Pro
Nomad Rugged Case, orange - iPhone 14 Pro
Special Price 2.990 МКД
Regular Price 4.990 МКД

Достапен производ

JLAB Epic Air ANC True Wireless - Black
JLAB Epic Air ANC True Wireless - Black
Special Price 3.990 МКД
Regular Price 8.490 МКД

Достапен производ

Детали

Претворете го Вашиот лаптоп во десктоп Новиот BookArc е последната верзија на најпопуларниот вертикален држач за MacBook. Дизајниран е од алуминиум и ослободува простор на Вашето биро повеќе од досега. Ставете го вашиот лаптоп на овој држач и уживајте во потполната удобност на десктоп. Сакате патувања? Исклучете го вашиот MacBook и спакувајте ги своите кабли уредно со новиот BookArc “cable-catch”. Компатибилен е со сите видови MacBook компјутери.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

End of life
No
Големина
No
Производител
TwelveSouth
Weight
0.4500
EAN code
811370020419
Боја
Silver
Материјал
Aluminium
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 11" (2015), MacBook Air 13", MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017), MacBook Pro 13" Retina (2013-2015), MacBook Pro 13" (2012 or older), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 15" (mid 2012 or older)
Производител
TwelveSouth
Weight
0.4500
EAN code
811370021614
Боја
Space Gray
Материјал
Aluminium
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 11" (2015), MacBook Air 13", MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017), MacBook Pro 13" Retina (2013-2015), MacBook Pro 13" (2012 or older), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 15" (mid 2012 or older)

Product declaration