Сè, што Ви ќе видите во iSTYLE, е достапно и тука, онлајн и повеќе.

Бараш Apple производ? Ние сме тука! Купувај онлајн, останете одговорни. Плати онлајн, при испорака или по профактура, сè, со само еден клик.

Icon

Нашата понуда

Целата наша понуда е тука, онлајн, и повеќе!

Потребен Ви е нов Apple производ или додаток за него? Нема проблем! Нарачајте онлајн, удобно од Вашиот дом. Нашата залиха е во реално време ажурирана и податоците се точни. И тоа не е сè! Кај нас можете да нарачате и производ достапен од централниот магацин на iSTYLE (EU).

Провери ја понудата
Icon

Места за преземање

Нарачај онлајн и преземи или директно посети не!

Ти се брза? Нарачај онлајн и преземи во продавница или само посети не. Притисни и провери го работното време.

Plus
iSTYLE City Mall
ул. Љубљанска бр. 4, локал 144
Пон - нед:
Од 10:00 до 22:00
iSTYLE East Gate Mall
Ул. Беласица Бр.2 лок.36 1000 Скопје
Пон - нед:
Од 10:00 до 22:00
Plus
Icon

Достава

Избери достава и добиј го производот на домашна адреса.

Нема ништо поубаво кога твојот нов Apple производ или додаток ќе го добието во Вашиот удобен дом.

iSTYLE Home

Брзо и професионално решение за било кој проблем.

iSTYLE сервис е тука, да ти помогне дури и кога не оди се по план. Притисни тука и провери повеќе за нашито сервис.

Plus
iSTYLE Сервис
ул. Љубљанска бр. 4, локал 144
Пон - пет:
Од 10:00 до 17:00
Сабота и недела:
Не работи
iSTYLE Business

Разновидни алатки за претпријатија.

Apple уредите се направени за Вас, да ги издржи потребите на претпријатијата. Овозможете им на своите вработени максимална продуктивност.