GoPro HERO 7 Black

SKU
CHDHX-701-FW
 

Stock information

Бесплатна достава на сите производи од нашата понуда.
ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ
More details >

Детали

GoPro HERO 7 Black

HyperSmooth видео


Неверојатна стабилизација при снимање на видео.

Цврст + водоотпорен


Издржлив и водоотпорен до 10 метри.Гласовна контрола


Кажете една од 16 команди, вклучувајќи ги и "GoPro, take a photo" или "That was sick" за да означите епско видео.SuperPhoto


Ја прави секоја слика автоматски убава со HDR и со мапирање на локалните тонови во секакво осветлување.Superphoto

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
GoPro
End of life
No
Video Modes
HyperSmooth видео
Видео формати
1440p120
1080p 240
Video Resolution
4K60, 2.7K 120
Photo Mode
HDR
Portrait orientation
Photo Resolution
12 MP
Audio
3-mic
Ports and Interfaces
Touch екран
Димензија и тежина
62.3 x 44.9 x 28.3 mm
116g