GoPro WindSlayer (Foam Windscreen):

GoPro WindSlayer (Foam Windscreen)

SKU
AFRAS-301
GoPro WindSlayer (Foam Windscreen)
Го намалува шумот на ветерот за подобрување на снимањето на звукот.
Идеален за активности со голема брзина или ветровити средини.
Компатибилен само со камерата, или камерата монтирана во рамката.
Флексибилниот материјал од пена ја опфаќа целата камера за безбедно прилагодување.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
GoPro WindSlayer (Foam Windscreen)
Го намалува шумот на ветерот за подобрување на снимањето на звукот.
Идеален за активности со голема брзина или ветровити средини.
Компатибилен само со камерата, или камерата монтирана во рамката.
Флексибилниот материјал од пена ја опфаќа целата камера за безбедно прилагодување.
Производител
GoPro
EAN code
818279011012
End of life
No