Protective Lens + Covers:

Protective Lens + Covers

SKU
ALCAK-302
Комплетот содржи заштитна стаклена леќа која е прикачена преку објективот на GoPro камерата за да обезбеди дополнителна заштита од прашина и гребнатини кога се користи камерата надвор од куќиштето. Совршен за употреба со рамката за монтирање (не е дел од овој комплет) или со користење на камера без куќиште. Исто така е вклучен и капакот на објективот на камерата, капакот на објективот на стандардното куќиште, влезот за замена на батеријата и заменскиот страничен влез на фотоапаратот.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Комплетот содржи заштитна стаклена леќа која е прикачена преку објективот на GoPro камерата за да обезбеди дополнителна заштита од прашина и гребнатини кога се користи камерата надвор од куќиштето. Совршен за употреба со рамката за монтирање (не е дел од овој комплет) или со користење на камера без куќиште. Исто така е вклучен и капакот на објективот на камерата, капакот на објективот на стандардното куќиште, влезот за замена на батеријата и заменскиот страничен влез на фотоапаратот.
Производител
GoPro
EAN code
818279010152
End of life
No