Griffin Elevator Desktop Stand for Laptops

SKU
conf-griffin-elevatordesktop-stand-laptops-mk
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >
Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Заменски производи

EPICO Car Extendable Holder - black
EPICO Car Extendable Holder - black
Special Price 2.390 МКД
Regular Price 3.490 МКД

Достапен производ

Детали

Алуминиумскиот дизајн на Elevator одговара на сите видови на маси. Elevator нуди заштитни стандарди, правејќи го вашиот лаптоп поудобен за користење во текот на денот. Healthycomputing.com примарната веб страна за ергономија на работа препорачува дека екранот на вашиот компјутер треба да биде во ниво на очите. Овој стандард е овозможен со корисење на Elevator постолјето и дополнителна тастатура.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Griffin
Големина
No
Материјал
Aluminium
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11" (2015), MacBook Air 13", MacBook Pro 13" Retina (2013-2015), MacBook Pro 13" (2012 or older), MacBook Pro 15" (mid 2012 or older)
Производител
Griffin
Weight
0.5000
EAN code
685387429981
Боја
Space Gray
Материјал
Aluminium
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11" (2015), MacBook Air 13", MacBook Pro 13" Retina (2013-2015), MacBook Pro 13" (2012 or older), MacBook Pro 15" (mid 2012 or older)
Производител
Griffin
Weight
0.5000
EAN code
685387429974
Боја
Black
Материјал
Aluminium
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 11" (2015), MacBook Air 13", MacBook Pro 13" Retina (2013-2015), MacBook Pro 13" (2012 or older), MacBook Pro 15" (mid 2012 or older)
Производител
Griffin
Weight
0.5000
EAN code
685387427611
Боја
Gold
Материјал
Aluminium
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11" (2015), MacBook Air 13", MacBook Pro 13" Retina (2013-2015), MacBook Pro 13" (2012 or older), MacBook Pro 15" (mid 2012 or older)

Product declaration