Harman Kardon Onyx Studio 5

SKU
conf-harman-kardon-onyx-studio-5-mk
 

Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Заменски производи

JBL FLIP 6 Red
JBL FLIP 6 Red
8.990 МКД

Достапен производ

MARSHALL WILLEN - BLACK & BRASS
MARSHALL WILLEN - BLACK & BRASS
8.990 МКД

Достапен производ

Harman Kardon Aura Studio 3 - црн
Harman Kardon Aura Studio 3 - црн
19.990 МКД

Достапен производ

JBL Clip 4 Blue Pink
JBL Clip 4 Blue Pink
3.990 МКД

Достапен производ

Boxa JBL PartyBox Encore
Boxa JBL PartyBox Encore
25.990 МКД

Достапен производ

JBL CLIP 4 Blue
JBL CLIP 4 Blue
3.990 МКД

Достапен производ

MARSHALL Kilburn II Black
MARSHALL Kilburn II Black
18.900 МКД

Достапен производ

JBL GO3 ECO BLUE
JBL GO3 ECO BLUE
2.690 МКД

Достапен производ

Детали

Карактеристики:
  • Harman Kardon Onyx Studio 5 Bluetooth 4.2 овозможува безжично проследување на звукот и звучникот за полнење во просторијата
  • Батеријата за полнење овозможува до 8 часа на слушање на музика
  • 50W вкупна моќност на системот и 50Hz - 20kHz фреквентен одзив за остри звуци и поврзување на 2 паметни уреди во исто време

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Harman/Kardon
Големина
No
Speaker connectivity
Bluetooth
Transducers
Woofer 1 x 120mm, Tweeter 1 x 25mm
Frequency
50Hz – 20kHz (-6dB)
Signal-to-noise
80dB A-weighted
Батерија
19V/2A
Battery charge time 5 hours
Music playtime up to 8 hours (Varies by volume level and music content)
Димензија и тежина
Dimension (H x W x D)284mm x 291mm x 128mm
Weight2980g
Производител
Harman/Kardon
Боја
Black
Speaker connectivity
Bluetooth
Производител
Harman/Kardon
Боја
Blue
Speaker connectivity
Bluetooth

Product declaration