HDD EXT WD MY CLOUD 2TB - Екстерна меморија со сопствен Cloud:

HDD EXT WD MY CLOUD 2TB - Екстерна меморија со сопствен Cloud

SKU
0130519
Вашиот личен Cloud

Со уредот за лично складирање на My Cloud, можете да имате сигурно складирање на едно место за вашите фотографии, видеа, важни датотеки - сè што ќе зачувате - споделете го секаде каде што имате интернет конекција. Со софтверот за автоматско зачувување и синхронизација, вашата содржина е ажурирана и достапна на сите ваши уреди.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
ПРИСТАПУВАЈТЕ ДО СИТЕ ВАШИ РАБОТИ ОД ЕДНО МЕСТО:
Безбедно, централизирано лично складиште со автоматски backup кое се приклучува во вашата домашна мрежа. Споделите што сакате, секаде каде што имате интернет конекција.
Производител
Western Digital
End of life
No