iMac 21.5" Retina 4K: 3.0GHz 6-јадрен

SKU
MHK33MK
 

Достапност

Детали

The all-in-one for all.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Големина
No
Капацитет
256 GB
Бои
Silver
Processor GHz
3.0GHz 6-core 8th-generation Intel Core i5 processor
Меморија
8 GB
Дисплеј
21.5" Retina 4K
Резолуција
4096 x 2160
Graphics
Radeon Pro 560X with 4GB of VRAM
Оперативен систем
macOS
Што има во кутијата?
- iMac 21.5" Retina 4K
- Magic Keyboard
- Magic Mouse
- Power Cable
Гаранција
1 година ИНТ гаранција

Product declaration