iMac 21.5" Retina 4K: 3.6GHz 4-јадрен

SKU
MHK23MK
 

Достапност

Детали

The all-in-one for all.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Големина
No
Капацитет
256 GB
Бои
Silver
Processor GHz
3.6GHz quad‑core Intel Core i3
Меморија
8 GB
Дисплеј
21.5" Retina 4K
Резолуција
4096 x 2304
Graphics
Radeon Pro 555X with 2GB of GDDR5 memory
Оперативен систем
macOS
Што има во кутијата?
- iMac 21.5" Retina 4K
- Magic Keyboard
- Magic Mouse
- Power Cable
Гаранција
1 година ИНТ гаранција

Product declaration