Incase Frame for iPhone X/XS

SKU
conf-incase-frame-for-iphone-x-mk

Заштитете го и носете го вашиот уред со Frame Case за iPhone. Обликуваната рамка ги штити сите страни на вашиот уред. Се одликува со текстуриран дијамантски призменски модел за лесно и сигурно користење на телефонот.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Заштитете го и носете го вашиот уред со Frame Case за iPhone. Обликуваната рамка ги штити сите страни на вашиот уред. Се одликува со текстуриран дијамантски призменски модел за лесно и сигурно користење на телефонот.

Производител
Incase
End of life
No
Производител
Incase
EAN code
650450150277
Боја
jet black
Материјал
Polycarbonate
Тип на футрола
Frame
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Incase
EAN code
650450150314
Боја
сребрена
Материјал
Polycarbonate
Тип на футрола
Frame
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Incase
EAN code
650450150260
Боја
црна
Материјал
Polycarbonate
Тип на футрола
Frame
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Incase
EAN code
650450150291
Боја
Розево златна
Материјал
Polycarbonate
Тип на футрола
Frame
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Incase
EAN code
650450150307
Боја
Беж
Материјал
Polycarbonate
Тип на футрола
Frame
iPhone компатибилност
iPhone X