Incase Hardshell Case for 13inch MacBook Pro - Thunderbolt 3 (USB-C) Dots

SKU
conf-incase-hardshell-13-macbook-pro-thunderbolt-mk
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Stock information

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

Детали

Заштитете го вашиот 13-инчен MacBook Pro со Thunderbolt 3 (USB-C).
Лесниот MacBook Case нуди заштита без да го загрози пристапот до портовите и копчињата.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Incase
End of life
No
Производител
Incase
Weight
0.2700
EAN code
650450147185
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
TPU
Case Size
13"
Тип на футрола
Full case, Hard case
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017), MacBook Pro 13" (2012 or older)
Капацитет
MacBook Pro 13inch Touch Bar
Големина
MacBook Pro 13inch
Производител
Incase
EAN code
650450148977
Боја
океанско плава
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" (2012 or older)
Големина
MacBook Pro 13inch
Производител
Incase
EAN code
650450148960
Боја
тиркизна
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" (2012 or older)
Големина
MacBook Pro 13inch
Производител
Incase
Weight
0.2700
EAN code
650450147178
Боја
црна
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017), MacBook Pro 13" (2012 or older)
Капацитет
MacBook Pro 13inch
Големина
MacBook Pro 13inch
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450148267
Боја
розева
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017), MacBook Pro 13" (2012 or older)
Капацитет
MacBook Pro 13inch Touch Bar
Големина
MacBook Pro 13inch
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450147208
Боја
светло сина
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017), MacBook Pro 13" (2012 or older)
Капацитет
MacBook Pro 13inch Touch Bar
Големина
MacBook Pro 13inch
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450147192
Боја
светло виолетова
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017), MacBook Pro 13" (2012 or older)
Капацитет
MacBook Pro 13inch Touch Bar
Големина
MacBook Pro 13inch
Производител
Incase
EAN code
650450150857
Боја
Berry
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017)
Големина
MacBook Pro 13inch

Product declaration