Incase Pro Slider for iPhone 7

SKU
conf-incase-pro-slider-for-iphone-7-mk
Pro Slider футролата нуди дополнително ниво на заштита со странични ѕидови.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Pro Slider футролата нуди дополнително ниво на заштита со странични ѕидови.
Производител
Incase
End of life
No
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Производител
Incase
EAN code
650450145181
Боја
сива
Материјал
TPU
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Производител
Incase
EAN code
650450145167
Боја
златна
Материјал
TPU
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 7