iPad (10. gen)

SKU
conf-ipad-10-mk
 
Боја
iPad 10 Blue %
iPad 10 Pink %
iPad 10 Silver %
iPad 10 Yellow %
Модел
Wi-Fi
64 GB %
256 GB %
Wifi + Cellular
64 GB %
256 GB %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Добиј подарок во вредност од $

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Weight
0.0000
Производител
Apple
EAN code
194253387657
Боја
iPad 10 Blue
Модел
64 GB Wi-Fi
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
64GB
Производител
Apple
EAN code
194253389811
Боја
iPad 10 Blue
Модел
256GB Wi-Fi
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
256GB
Производител
Apple
EAN code
194253361244
Боја
iPad 10 Blue
Модел
64 GB Cellular
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
64GB
Производител
Apple
EAN code
194253363569
Боја
iPad 10 Blue
Модел
256GB Cellular
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
256GB
Производител
Apple
EAN code
194253388197
Боја
iPad 10 Pink
Модел
64 GB Wi-Fi
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
64GB
Производител
Apple
EAN code
194253390350
Боја
iPad 10 Pink
Модел
256GB Wi-Fi
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
256GB
Производител
Apple
EAN code
194253361824
Боја
iPad 10 Pink
Модел
64 GB Cellular
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
64GB
Производител
Apple
EAN code
194253364146
Боја
iPad 10 Pink
Модел
256GB Cellular
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
256GB
Производител
Apple
EAN code
194253387381
Боја
iPad 10 Silver
Модел
64 GB Wi-Fi
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
64GB
Производител
Apple
EAN code
194253389545
Боја
iPad 10 Silver
Модел
256GB Wi-Fi
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
256GB
Производител
Apple
EAN code
194253360957
Боја
iPad 10 Silver
Модел
64 GB Cellular
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
64GB
Производител
Apple
EAN code
194253363279
Боја
iPad 10 Silver
Модел
256GB Cellular
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
256GB
Производител
Apple
EAN code
194253387923
Боја
iPad 10 Yellow
Модел
64 GB Wi-Fi
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
64GB
Производител
Apple
EAN code
194253390084
Боја
iPad 10 Yellow
Модел
256GB Wi-Fi
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
256GB
Производител
Apple
EAN code
194253361534
Боја
iPad 10 Yellow
Модел
64 GB Cellular
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
64GB

Product declaration