iPad Air M1

SKU
conf-ipad-air-m1-mk
Модел
Wi-Fi
64 GB %
256 GB %
Wi-Fi + Cellular
64 GB %
256 GB %
Боја
Space Gray %
Pink %
Purple %
Blue %
Starlight %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Боја
Purple
Модел
64 GB Wi-Fi
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wi-Fi
Производител
Apple
EAN code
194252795071
Боја
Blue
Модел
64 GB Wi-Fi
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wi-Fi
Производител
Apple
EAN code
194252794531
Боја
Space Gray
Модел
64 GB Wi-Fi
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
64GB
Производител
Apple
EAN code
194252794807
Боја
Pink
Модел
64 GB Wi-Fi
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
64GB
Производител
Apple
EAN code
194252819494
Боја
Purple
Модел
64 GB Wi-Fi
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wi-Fi
Производител
Apple
EAN code
194252795347
Боја
Starlight
Модел
64 GB Wi-Fi
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
64GB
Производител
Apple
EAN code
194252797235
Боја
Blue
Модел
256GB Wi-Fi
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
256GB
Производител
Apple
EAN code
194252796696
Боја
Space Gray
Модел
256GB Wi-Fi
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
256GB
Производител
Apple
EAN code
194252797501
Боја
Starlight
Модел
256GB Wi-Fi
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
256GB
Производител
Apple
EAN code
194252796962
Боја
Pink
Модел
256GB Wi-Fi
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
256GB
Производител
Apple
EAN code
194252820032
Боја
Purple
Модел
256GB Wi-Fi
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
256GB
Производител
Apple
EAN code
194252806111
Боја
Space Gray
Модел
64 GB Cellular
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
64GB
Производител
Apple
EAN code
194252806418
Боја
Pink
Модел
64 GB Cellular
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
64GB
Производител
Apple
EAN code
194252834718
Боја
Purple
Модел
64 GB Cellular
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
64GB
Производител
Apple
EAN code
194252806715
Боја
Blue
Модел
64 GB Cellular
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
64GB
Производител
Apple
EAN code
194252807019
Боја
Starlight
Модел
64 GB Cellular
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
64GB
Производител
Apple
EAN code
194252808511
Боја
Space Gray
Модел
256GB Cellular
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
256GB
Производител
Apple
EAN code
194252808818
Боја
Pink
Модел
256GB Cellular
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
256GB
Производител
Apple
EAN code
194252835296
Боја
Purple
Модел
256GB Cellular
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
256GB
Производител
Apple
EAN code
194252809112
Боја
Blue
Модел
256GB Cellular
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
256GB
Производител
Apple
EAN code
194252809419
Боја
Starlight
Модел
256GB Cellular
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
256GB

Product declaration