Ти избери iPad,

а ние ќе ти подариме 30GB доживотно FREE облаче.

iPad 2018 & Apple Pencil

Купи iPad

Купи го било кој модел од најновиот iPad 6 генерација.

Добиј 30GB

15GB од Canon irista и од нас плус 15GB доживотно облаче, бесплатно.

Прикачи

Лесно прикачи ги и сподели ги твоите фотографии,видеа и креации.

iPhone 8

Зошто iPad?

Направен со подобри преформанси
Исклучителен мултитаскинг
Поддршка за Apple Pencil
Апликации за училиште, за дома и за слободно време
Уживај во подобрениот изглед
Две одлични камери
КУПИ > ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ >

Apple Pencil

Новиот iPad сега со поддршка за Apple Pencil.
Купи iPad и добиј 15% попуст на Apple Pencil.

КУПИ > Apple Pencil
* Со додавање на iPad (6 генерација ) и Apple Pencil попустот на Apple Pencil автоматски ќе биде пресметан.

iPad - Paperless Paperwork - Apple

iPad - Travel Simply - Apple

iPad - All Your Stuff - Apple

iPad - Organized Notes - Apple

Canon облаче

Прикачи ги сите твои фотографии, видеа и документи на
Canon облачето од 30GB кое можеш да го користиш за секогаш.

Canon Irista Logo
30 GB FREE VAUCHER
Ваучерот и инструкциите за активација на бесплатните 30GB поростор на Canon irista ќе ги добиете заедно со iPad-от.

Зошто iSTYLE?

iSTYLE Работилници

Најдобриот начин за да се стекнете или да го проширете Вашето знаење за Вашиот Apple уред.

Бесплатна Достава

Избери го твојот нов iPad, нарачај оналјн, а ние истиот ќе го испорачаме кај Вас во рок од 1 работен ден.

Премиум Сервис

Како Apple Premium Service Provider нудиме услуги за сервисирање на Apple и Beats производи.