iPad mini 3

SKU
ipad-mini-3-ro-conf
 

Достапност

Детали

iPad mini 3

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Боја
No
Модел
No
Големина
No
Капацитет
No
Wireless and cellular
Wi-Fi & Wi-Fi + Cellular models
Капацитет
16GB, 64GB, 128GB
Дисплеј
No
Processor
Apple A7 64-bit + M7
Мобилно и безжично поврзување

Product declaration