iPad mini 5 Smart Cover

SKU
ipad-mini-smart-cover
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Stock information

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

Детали

Smart Cover за iPad mini е изграден од едно парче полиуретан за да го заштити предниот дел на вашиот уред. Автоматски го "разбуди" iPad-от кога е отворен и го "заспива" кога е затворен. Можете лесно да го преклопите Smart Cover во различни позиции за да креирате ставка за читање, гледање, пишување или за FaceTime повици. И лесно се отстранува, така што можете да го извадите и пак да го наместите кога и да посакате.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Weight
0.0000
End of life
No
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad mini 5, iPad mini 4
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
Weight
0.1100
EAN code
190199131439
Материјал
Polyurethane
Боја
јаглено сива
iPad компатибилност
iPad mini 5, iPad mini 4
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
Материјал
Polyurethane
Боја
песочно розева
iPad компатибилност
iPad mini 5, iPad mini 4
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
Weight
0.1100
EAN code
190199131460
Материјал
Polyurethane
Боја
бела
iPad компатибилност
iPad mini 5, iPad mini 4
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
190199315839
Материјал
Polyurethane
Боја
црна
iPad компатибилност
iPad mini 5, iPad mini 4
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
Weight
0.1100
EAN code
190199288539
Материјал
Polyurethane
Боја
Cornflower
iPad компатибилност
iPad mini 5, iPad mini 4
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
Weight
0.1100
EAN code
190199131521
Материјал
Polyurethane
Боја
Papaya
iPad компатибилност
iPad mini 5, iPad mini 4
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
Weight
0.1100
EAN code
190199315860
Боја
Alaskan Blue
iPad компатибилност
iPad mini 5, iPad mini 4
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
190199599598
Материјал
Polyurethane
Боја
Cactus
iPad компатибилност
iPad mini 5, iPad mini 4
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
190199651548
Материјал
Polyurethane
Боја
Surf Blue
iPad компатибилност
iPad mini 5, iPad mini 4
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
194252087091
Материјал
Polyurethane
Боја
Deep Navy
iPad компатибилност
iPad mini 5, iPad mini 4
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
194252087121
Материјал
Polyurethane
Боја
Cyprus Green
iPad компатибилност
iPad mini 5, iPad mini 4
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
194252087152
Материјал
Polyurethane
Боја
Pink Citrus
iPad компатибилност
iPad mini 5, iPad mini 4
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes

Product declaration