iPad Pro M1

SKU
ipad-pro-m1-2021-mk
 

Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Заменски производи

iPad (10. gen) 64 GB / Wi-Fi / Silver
iPad (10. gen) 64 GB / Wi-Fi / Silver
Special Price 24.990 МКД
Regular Price 34.790 МКД

Достапен производ

11-inch iPad Pro WiFi 256GB with Standard glass - Space Black
11-inch iPad Pro WiFi 256GB with Standard glass - Space Black
71.490 МКД

Достапен производ

13-inch iPad Pro WiFi 256GB with Standard glass - Space Black
13-inch iPad Pro WiFi 256GB with Standard glass - Space Black
91.890 МКД

Достапен производ

iPad (10. gen) 64 GB / Wi-Fi / Pink
iPad (10. gen) 64 GB / Wi-Fi / Pink
Special Price 24.990 МКД
Regular Price 34.790 МКД

Достапен производ

iPad (10. gen) 64 GB / Wi-Fi / Blue
iPad (10. gen) 64 GB / Wi-Fi / Blue
Special Price 24.990 МКД
Regular Price 34.790 МКД

Достапен производ

13-inch iPad Air Wi-Fi 128GB - Space Grey
13-inch iPad Air Wi-Fi 128GB - Space Grey
56.990 МКД

Достапен производ

iPad (10. gen)
iPad (10. gen)
Special Price 24.990 МКД
Regular Price 34.790 МКД

Достапен производ

iPad (9. gen) 64 GB / Wi-Fi / Space Grey
iPad (9. gen) 64 GB / Wi-Fi / Space Grey
Special Price 21.990 МКД
Regular Price 26.090 МКД

Достапен производ

Детали

Помоќен со Apple M1 чипот.

iPad во своето најдобро издание. Од сега со напредниот M1 чип, величенствен 12,9 инчен Liquid Retina XDR дисплеј и брз wireless. Заврзи се, полетуваме.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252185292
Боја
Space Gray
Модел
128 GB Wi-Fi
Големина
11"
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
128GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252185568
Боја
Silver
Модел
128 GB Wi-Fi
Големина
11"
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
128GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252185834
Боја
Space Gray
Модел
256GB Wi-Fi
Големина
11"
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
256GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252186107
Боја
Silver
Модел
256GB Wi-Fi
Големина
11"
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
256GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252186374
Боја
Space Gray
Модел
512GB Wi-Fi
Големина
11"
Капацитет
512 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
512GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252186640
Боја
Silver
Модел
512GB Wi-Fi
Големина
11"
Капацитет
512 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
512GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252186916
Боја
Space Gray
Модел
1TB Wi-Fi
Големина
11"
Капацитет
1 TB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
1TB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252187180
Боја
Silver
Модел
1TB Wi-Fi
Големина
11"
Капацитет
1 TB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
1TB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252187456
Боја
Space Gray
Модел
2TB Wi-Fi
Големина
11"
Капацитет
2 TB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
2TB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252187722
Боја
Silver
Модел
2TB Wi-Fi
Големина
11"
Капацитет
2 TB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
2TB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252203767
Боја
Space Gray
Модел
128 GB Cellular
Големина
11"
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
128GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252204061
Боја
Silver
Модел
128 GB Cellular
Големина
11"
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
128GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252204368
Боја
Space Gray
Модел
256GB Cellular
Големина
11"
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
256GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252204665
Боја
Silver
Модел
256GB Cellular
Големина
11"
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
256GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252204962
Боја
Space Gray
Модел
512GB Cellular
Големина
11"
Капацитет
512 GB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
512GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252205266
Боја
Silver
Модел
512GB Cellular
Големина
11"
Капацитет
512 GB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
512GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252205563
Боја
Space Gray
Модел
1TB Cellular
Големина
11"
Капацитет
1 TB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
1TB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252205860
Боја
Silver
Модел
1TB Cellular
Големина
11"
Капацитет
1 TB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
1TB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252206164
Боја
Space Gray
Модел
2TB Cellular
Големина
11"
Капацитет
2 TB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
2TB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252206461
Боја
Silver
Модел
2TB Cellular
Големина
11"
Капацитет
2 TB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
2TB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252194744
Боја
Space Gray
Модел
128 GB Wi-Fi
Големина
12,9'
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
128GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252195017
Боја
Silver
Модел
128 GB Wi-Fi
Големина
12,9'
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
128GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252195284
Боја
Space Gray
Модел
256GB Wi-Fi
Големина
12,9'
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
256GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252195550
Боја
Silver
Модел
256GB Wi-Fi
Големина
12,9'
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
256GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252195826
Боја
Space Gray
Модел
512GB Wi-Fi
Големина
12,9'
Капацитет
512 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
512GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252196090
Боја
Silver
Модел
512GB Wi-Fi
Големина
12,9'
Капацитет
512 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
512GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252196366
Боја
Space Gray
Модел
1TB Wi-Fi
Големина
12,9'
Капацитет
1 TB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
1TB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252196632
Боја
Silver
Модел
1TB Wi-Fi
Големина
12,9'
Капацитет
1 TB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
1TB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252196908
Боја
Space Gray
Модел
2TB Wi-Fi
Големина
12,9'
Капацитет
2 TB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
2TB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252197172
Боја
Silver
Модел
2TB Wi-Fi
Големина
12,9'
Капацитет
2 TB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
2TB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252211533
Боја
Space Gray
Модел
128 GB Cellular
Големина
12,9'
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
128GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252211823
Боја
Silver
Модел
128 GB Cellular
Големина
12,9'
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
128GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252212110
Боја
Space Gray
Модел
256GB Cellular
Големина
12,9'
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
256GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252212400
Боја
Silver
Модел
256GB Cellular
Големина
12,9'
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
256GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252212691
Боја
Space Gray
Модел
512GB Cellular
Големина
12,9'
Капацитет
512 GB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
512GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252212981
Боја
Silver
Модел
512GB Cellular
Големина
12,9'
Капацитет
512 GB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
512GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252213278
Боја
Space Gray
Модел
1TB Cellular
Големина
12,9'
Капацитет
1 TB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
1TB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252213568
Боја
Silver
Модел
1TB Cellular
Големина
12,9'
Капацитет
1 TB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
1TB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252213858
Боја
Space Gray
Модел
2TB Cellular
Големина
12,9'
Капацитет
2 TB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
2TB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194252214145
Боја
Silver
Модел
2TB Cellular
Големина
12,9'
Капацитет
2 TB
Connectivity
Wi-Fi + Cellular
Капацитет
2TB
Дисплеј
11"

Product declaration