iPad Pro M2

SKU
conf-ipad-pro-m2-mk
 
Големина
11" %
12,9" %
Модел
Wifi
128 GB %
256 GB %
512 GB %
2TB %
Wifi + Cellular
128 GB %
256 GB %
512 GB %
Боја
Space Gray %
Silver %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Добиј подарок во вредност од $

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Производител
Apple
EAN code
194253264545
Боја
Space Gray
Модел
128 GB Wi-Fi
Големина
11"
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
128GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194253264811
Боја
Silver
Модел
128 GB Wi-Fi
Големина
11"
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
128GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194253265085
Боја
Space Gray
Модел
256GB Wi-Fi
Големина
11"
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
256GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194253265351
Боја
Silver
Модел
256GB Wi-Fi
Големина
11"
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
256GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194253265627
Боја
Space Gray
Модел
512GB Wi-Fi
Големина
11"
Капацитет
512 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
512GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194253265894
Боја
Silver
Модел
512GB Wi-Fi
Големина
11"
Капацитет
512 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
512GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194253276647
Боја
Space Gray
Модел
128 GB Cellular
Големина
11"
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
128GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194253276906
Боја
Silver
Модел
128 GB Cellular
Големина
11"
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
128GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194253277163
Боја
Space Gray
Модел
256GB Cellular
Големина
11"
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
256GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194253277422
Боја
Silver
Модел
256GB Cellular
Големина
11"
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
256GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194253277682
Боја
Space Gray
Модел
512GB Cellular
Големина
11"
Капацитет
512 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
512GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
EAN code
194253241331
Боја
Space Gray
Модел
128 GB Wi-Fi
Големина
12,9"
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
128GB
Производител
Apple
EAN code
194253241607
Боја
Silver
Модел
128 GB Wi-Fi
Големина
12,9"
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
128GB
Производител
Apple
EAN code
194253241874
Боја
Space Gray
Модел
256GB Wi-Fi
Големина
12,9"
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
256GB
Производител
Apple
EAN code
194253242147
Боја
Silver
Модел
256GB Wi-Fi
Големина
12,9"
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
256GB
Производител
Apple
EAN code
194253242413
Боја
Space Gray
Модел
512GB Wi-Fi
Големина
12,9"
Капацитет
512 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
512GB
Производител
Apple
EAN code
194253242680
Боја
Silver
Модел
512GB Wi-Fi
Големина
12,9"
Капацитет
512 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
512GB
Производител
Apple
EAN code
194253243496
Боја
Space Gray
Модел
2TB Wi-Fi
Големина
12,9"
Капацитет
2TB
Connectivity
Wifi
Капацитет
2TB
Производител
Apple
EAN code
194253253044
Боја
Space Gray
Модел
128 GB Cellular
Големина
12,9"
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
128GB
Производител
Apple
EAN code
194253253334
Боја
Silver
Модел
128 GB Cellular
Големина
12,9"
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
128GB
Производител
Apple
EAN code
194253253624
Боја
Space Gray
Модел
256GB Cellular
Големина
12,9"
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
256GB
Производител
Apple
EAN code
194253253914
Боја
Silver
Модел
256GB Cellular
Големина
12,9"
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
256GB
Производител
Apple
EAN code
194253254201
Боја
Space Gray
Модел
512GB Cellular
Големина
12,9"
Капацитет
512 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
512GB
Производител
Apple
EAN code
194253254492
Боја
Silver
Модел
512GB Cellular
Големина
12,9"
Капацитет
512 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
512GB
Производител
Apple
EAN code
194253277941
Боја
Silver
Модел
512GB Cellular
Големина
11"
Капацитет
512 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
512GB
Дисплеј
11"

Product declaration