iPhone 13 Pro Max

SKU
noviot-iphone-13-pro-max
Модел
128 GB %
256 GB %
512GB %
1TB %
Боја
Silver %
Gold %
Alpine Green %
Graphite %
Sierra Blue %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Добиј подарок во вредност од $

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.
Заштити го твојот iPhone со iSTYLE Comfort пакетот.
More details >

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Производител
Apple
EAN code
194252698198
Боја
Silver
Модел
128 GB
Големина
iPhone 13 Pro Max
Производител
Apple
EAN code
194252698464
Боја
Gold
Модел
128 GB
Големина
iPhone 13 Pro Max
Производител
Apple
EAN code
194253124474
Боја
Alpine Green
Модел
128 GB
Големина
iPhone 13 Pro Max
Капацитет
128 GB
Капацитет
128GB
Производител
Apple
EAN code
194252697924
Боја
Graphite
Модел
128 GB
Големина
iPhone 13 Pro Max
Производител
Apple
EAN code
194252698730
Боја
Sierra Blue
Модел
128 GB
Големина
iPhone 13 Pro Max
Производител
Apple
EAN code
194252699270
Боја
Silver
Модел
256 GB
Големина
iPhone 13 Pro Max
Производител
Apple
EAN code
194252699546
Боја
Gold
Модел
256 GB
Големина
iPhone 13 Pro Max
Производител
Apple
EAN code
194253124757
Боја
Alpine Green
Модел
256 GB
Големина
iPhone 13 Pro Max
Капацитет
256 GB
Капацитет
256GB
Производител
Apple
EAN code
194252699003
Боја
Graphite
Модел
256 GB
Големина
iPhone 13 Pro Max
Производител
Apple
EAN code
194252699812
Боја
Sierra Blue
Модел
256 GB
Големина
iPhone 13 Pro Max
Производител
Apple
EAN code
194252700358
Боја
Silver
Модел
512 GB
Големина
iPhone 13 Pro Max
Производител
Apple
EAN code
194252700624
Боја
Gold
Модел
512 GB
Големина
iPhone 13 Pro Max
Производител
Apple
EAN code
194253125037
Боја
Alpine Green
Модел
512 GB
Големина
iPhone 13 Pro Max
Капацитет
512GB PCIe-Based Flash Storage
Капацитет
512GB
Производител
Apple
EAN code
194252700082
Боја
Graphite
Модел
512 GB
Големина
iPhone 13 Pro Max
Производител
Apple
EAN code
194252700891
Боја
Sierra Blue
Модел
512 GB
Големина
iPhone 13 Pro Max
Производител
Apple
EAN code
194252701430
Боја
Silver
Модел
1TB
Големина
iPhone 13 Pro Max
Производител
Apple
EAN code
194252701706
Боја
Gold
Модел
1TB
Големина
iPhone 13 Pro Max
Производител
Apple
EAN code
194253125310
Боја
Alpine Green
Модел
1TB
Големина
iPhone 13 Pro Max
Капацитет
1 TB
Капацитет
1TB
Производител
Apple
EAN code
194252701164
Боја
Graphite
Модел
1TB
Големина
iPhone 13 Pro Max
Производител
Apple
EAN code
194252701973
Боја
Sierra Blue
Модел
1TB
Големина
iPhone 13 Pro Max

Product declaration