iPhone 13 Pro

SKU
noviot-iphone-13-pro
Модел
128 GB %
256 GB %
512GB %
1TB %
Боја
Silver %
Gold %
Alpine Green %
Graphite %
Sierra Blue %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Добиј подарок во вредност од $

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.
Заштити го твојот iPhone со iSTYLE Comfort пакетот.
More details >

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Производител
Apple
EAN code
194252715826
Боја
Silver
Модел
128 GB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
EAN code
194252716090
Боја
Gold
Модел
128 GB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
EAN code
194253119272
Боја
Alpine Green
Модел
128 GB
Големина
iPhone 13 Pro
Капацитет
128 GB
Капацитет
128GB
Производител
Apple
EAN code
194252715550
Боја
Graphite
Модел
128 GB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
EAN code
194252716366
Боја
Sierra Blue
Модел
128 GB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
EAN code
194252716908
Боја
Silver
Модел
256 GB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
EAN code
194252717448
Боја
Gold
Модел
256 GB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
EAN code
194253119555
Боја
Alpine Green
Модел
256 GB
Големина
iPhone 13 Pro
Капацитет
256 GB
Капацитет
256GB
Производител
Apple
EAN code
194252716632
Боја
Graphite
Модел
256 GB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
EAN code
194252717981
Боја
Sierra Blue
Модел
256 GB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
EAN code
194252717714
Боја
Silver
Модел
512 GB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
EAN code
194252718254
Боја
Gold
Модел
512 GB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
EAN code
194253119838
Боја
Alpine Green
Модел
512 GB
Големина
iPhone 13 Pro
Капацитет
512GB PCIe-Based Flash Storage
Капацитет
512GB
Производител
Apple
EAN code
194252717172
Боја
Graphite
Модел
512 GB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
EAN code
194252718520
Боја
Sierra Blue
Модел
512 GB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
EAN code
194252719060
Боја
Silver
Модел
1TB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
EAN code
194252719336
Боја
Gold
Модел
1TB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
EAN code
194253120117
Боја
Alpine Green
Модел
1TB
Големина
iPhone 13 Pro
Капацитет
1TB PCIe-Based Flash Storage
Капацитет
1TB
Производител
Apple
EAN code
194252718797
Боја
Graphite
Модел
1TB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
EAN code
194252719602
Боја
Sierra Blue
Модел
1TB
Големина
iPhone 13 Pro

Product declaration