iPhone 14

SKU
conf-iphone-14-mk
Боја
Yellow %
Midnight Black %
iPhone 14 Blue %
Purple %
Модел
128 GB %
256 GB %
512GB %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Детали

iPhone 14

Прекрасен.

Запознај ги iPhone 14 и големиот iPhone 14 Plus. Со Crash detection. Подолго траење на батеријата од било кога. И уште поспектакуларни снимки при слаба осветленост. Сите во пет одлични бои.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Производител
Apple
EAN code
194253409175
Боја
(PRODUCT)RED
Модел
128 GB
Големина
iPhone 14
Капацитет
128 GB
Капацитет
128GB
Производител
Apple
EAN code
194253410829
Боја
(PRODUCT)RED
Модел
256 GB
Големина
iPhone 14
Капацитет
256 GB
Производител
Apple
EAN code
194253412472
Боја
(PRODUCT)RED
Модел
512 GB
Големина
iPhone 14
Капацитет
512GB PCIe-Based Flash Storage
Производител
Apple
EAN code
194253408512
Боја
Starlight
Модел
128 GB
Големина
iPhone 14
Капацитет
128 GB
Капацитет
128GB
Производител
Apple
EAN code
194253410164
Боја
Starlight
Модел
256 GB
Големина
iPhone 14
Капацитет
256 GB
Капацитет
256GB
Производител
Apple
EAN code
194253411819
Боја
Starlight
Модел
512 GB
Големина
iPhone 14
Капацитет
512GB PCIe-Based Flash Storage
Производител
Apple
EAN code
194253750192
Боја
Yellow
Модел
128 GB
Големина
iPhone 14
Капацитет
128 GB
Производител
Apple
EAN code
194253750406
Боја
Yellow
Модел
256 GB
Големина
iPhone 14
Капацитет
256 GB
Производител
Apple
EAN code
194253750611
Боја
Yellow
Модел
512 GB
Големина
iPhone 14
Капацитет
512 GB
Производител
Apple
EAN code
194253408185
Боја
Midnight Black
Модел
128 GB
Големина
iPhone 14
Капацитет
128 GB
Капацитет
128GB
Производител
Apple
EAN code
194253409830
Боја
Midnight Black
Модел
256 GB
Големина
iPhone 14
Капацитет
256 GB
Капацитет
256GB
Производител
Apple
EAN code
194253411482
Боја
Midnight Black
Модел
512 GB
Големина
iPhone 14
Капацитет
512GB PCIe-Based Flash Storage
Капацитет
512GB
Производител
Apple
EAN code
194253409502
Боја
iPhone 14 Blue
Модел
128 GB
Големина
iPhone 14
Капацитет
128 GB
Капацитет
128GB
Производител
Apple
EAN code
194253411154
Боја
iPhone 14 Blue
Модел
256 GB
Големина
iPhone 14
Капацитет
256 GB
Производител
Apple
EAN code
194253412809
Боја
iPhone 14 Blue
Модел
512 GB
Големина
iPhone 14
Капацитет
512 GB
Производител
Apple
EAN code
194253408840
Боја
Purple
Модел
128 GB
Големина
iPhone 14
Капацитет
128 GB
Капацитет
128GB
Производител
Apple
EAN code
194253410492
Боја
Purple
Модел
256 GB
Големина
iPhone 14
Капацитет
256 GB
Производител
Apple
EAN code
194253412144
Боја
Purple
Модел
512 GB
Големина
iPhone 14
Капацитет
512GB PCIe-Based Flash Storage

Product declaration