iPhone 8 / 7 Silicone Case

SKU
conf_iphone_8_7_silicon_case
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Stock information

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

Детали

iPhone 8 / 7 Silicone Case

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Големина
No
End of life
No
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
Што има во кутијата?
1 x iPhone 8 / 7 Silicone Case
Производител
Apple
Weight
0.0200
EAN code
190198496379
Боја
(PRODUCT)RED
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone SE (2. gen), iPhone 8, iPhone 7
Производител
Apple
Weight
0.0200
EAN code
190198496294
Боја
црна
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone SE (2. gen), iPhone 8, iPhone 7
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Silicone Case
Производител
Apple
Weight
0.0200
EAN code
190198496416
Големина
iPhone 7/8
Боја
виолетова
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone SE (2. gen)
Капацитет
iPhone 7/8
Производител
Apple
Weight
0.0200
EAN code
190198496317
Боја
бела
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone SE (2. gen), iPhone 8, iPhone 7
Производител
Apple
Weight
0.0200
EAN code
190198496393
Боја
светло розева
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone SE (2. gen), iPhone 8, iPhone 7
Производител
Apple
Weight
0.0200
EAN code
190198628725
Големина
iPhone 7/8
Боја
темно зелена
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone SE (2. gen)
Капацитет
iPhone 7/8
Производител
Apple
Weight
0.0200
EAN code
190198496430
Големина
iPhone 8
Боја
темно црвена
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone SE (2. gen)
Производител
Apple
Weight
0.0200
EAN code
190198496331
Боја
Полноноќно плава
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone SE (2. gen)
Производител
Apple
Weight
0.0200
EAN code
190198496355
Големина
iPhone 7/8
Боја
Кобалт плава
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone SE (2. gen)
Капацитет
iPhone 7/8

Product declaration