iPhone SE

SKU
conf-iphone-se-3-mk
Модел
64GB %
128 GB %
256 GB %
Боја
(PRODUCT)RED %
Midnight Black %
Starlight %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Добиј подарок во вредност од $

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.
Заштити го твојот iPhone со iSTYLE Comfort пакетот.
More details >

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Боја
Black
Модел
64 GB
Големина
64GB
Капацитет
64 GB
Бои
Midnight
Капацитет
64GB
Резолуција
1334 x 750
Производител
Apple
EAN code
194253013709
Боја
(PRODUCT)RED
Модел
64 GB
Големина
iPhone SE
Капацитет
64 GB
Капацитет
64GB
Резолуција
1334 x 750
Производител
Apple
EAN code
194253013129
Боја
Midnight Black
Модел
64 GB
Големина
64GB
Капацитет
64 GB
Капацитет
64GB
Резолуција
1334 x 750
Производител
Apple
EAN code
194253013419
Боја
Starlight
Модел
64 GB
Големина
iPhone SE
Капацитет
64 GB
Капацитет
64GB
Резолуција
1334 x 750
Производител
Apple
EAN code
194253014577
Боја
(PRODUCT)RED
Модел
128 GB
Големина
iPhone SE
Капацитет
128 GB
Капацитет
128GB
Резолуција
1334 x 750
Производител
Apple
EAN code
194253013990
Боја
Midnight Black
Модел
128 GB
Големина
iPhone SE
Капацитет
128 GB
Капацитет
128GB
Резолуција
1334 x 750
Производител
Apple
EAN code
194253014287
Боја
Starlight
Модел
128 GB
Големина
iPhone SE
Капацитет
128 GB
Капацитет
128GB
Резолуција
1334 x 750
Производител
Apple
EAN code
194253015444
Боја
(PRODUCT)RED
Модел
256 GB
Големина
iPhone SE
Капацитет
256 GB
Капацитет
256GB
Резолуција
1334 x 750
Производител
Apple
EAN code
194253014867
Боја
Midnight Black
Модел
256 GB
Големина
iPhone SE
Капацитет
256 GB
Капацитет
256GB
Резолуција
1334 x 750
Производител
Apple
EAN code
194253015154
Боја
Starlight
Модел
256 GB
Големина
iPhone SE
Капацитет
256 GB
Капацитет
256GB
Резолуција
1334 x 750

Product declaration