iPod touch 2019

SKU
ipod-touch-2019-mk
 

Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Детали

Новиот iPod touch е совршено решение ако сакате да ја носите вашата музичка колекција во вашиот џеб. ITunes Store ве става на располагање на најголемиот музички каталог во светот, или ги користи сите предности на App Store.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
End of life
No
Капацитет
32GB, 128GB, 256GB
Производител
Apple
Weight
0.2150
EAN code
190199136137
Модел
32 GB
Боја
(PRODUCT)RED
Капацитет
32 GB
Производител
Apple
Weight
0.2150
EAN code
190199135215
Модел
32 GB
Боја
Gold
Капацитет
32 GB
Производител
Apple
Weight
0.2150
EAN code
190199135901
Модел
32 GB
Боја
Space Gray
Капацитет
32 GB
Капацитет
32GB
Производител
Apple
Weight
0.2150
EAN code
190199135673
Модел
32 GB
Боја
Silver
Капацитет
32 GB
Производител
Apple
Weight
0.2150
EAN code
190199135444
Модел
32 GB
Боја
Blue
Капацитет
32 GB
Производител
Apple
Weight
0.2150
EAN code
190199134980
Модел
32 GB
Боја
Matte Pink
Капацитет
32 GB
Производител
Apple
Weight
0.2150
EAN code
190199137516
Модел
128 GB
Боја
(PRODUCT)RED
Капацитет
128 GB
Производител
Apple
Weight
0.2150
EAN code
190199136595
Модел
128 GB
Боја
Gold
Капацитет
128 GB
Производител
Apple
Weight
0.2150
EAN code
190199137288
Модел
128 GB
Боја
Space Gray
Капацитет
128 GB
Производител
Apple
Weight
0.2150
EAN code
190199137059
Модел
128 GB
Боја
Silver
Капацитет
128 GB
Производител
Apple
Weight
0.2150
EAN code
190199136823
Модел
128 GB
Боја
Blue
Капацитет
128 GB
Производител
Apple
Weight
0.2150
EAN code
190199136366
Модел
128 GB
Боја
Matte Pink
Капацитет
128 GB
Производител
Apple
Weight
0.2150
EAN code
190199138896
Модел
256 GB
Боја
(PRODUCT)RED
Капацитет
256 GB
Производител
Apple
Weight
0.2150
EAN code
190199137974
Модел
256 GB
Боја
Gold
Капацитет
256 GB
Производител
Apple
Weight
0.2150
EAN code
190199138667
Модел
256 GB
Боја
Space Gray
Капацитет
256 GB
Производител
Apple
Weight
0.2150
EAN code
190199138438
Модел
256 GB
Боја
Silver
Капацитет
256 GB
Производител
Apple
Weight
0.2150
EAN code
190199138209
Модел
256 GB
Боја
Blue
Капацитет
256 GB
Производител
Apple
Weight
0.2150
EAN code
190199137745
Модел
256 GB
Боја
Matte Pink
Капацитет
256 GB

Product declaration