iSTYLE Comfort iPad + заштитно стакло

SKU
ISTYLE_COMFORT_IPAD
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Добиј подарок во вредност од $

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

Детали

iSTYLE Comfort пакетот вклучува:

1. Next One*: заштитно стакло со упатство за употреба.

2. iSTYLE асистенција при креирање на „Apple ID“ корисничка сметка

3. Заменски уред за време на поправка. Корисникот на програмата ќе добие iPad модел на користење, додека трае поправката, без дополнителни трошоци, до 3 побарувања во текот на една календарска година.

4. Сите услови можете да ги најдете на следниот линк, како и во нашата продавница.

5. Техничка асистенција.

iSTYLE Comfort

Важност на пакетот: 1 год. од датумот на купување

Услугите вклучени во овој пакет можат да се искористат одделно, без утврден редослед и не се условени со купување на уред во iSTYLE.

Наведените услуги не можат да се пренесат на трето лице и можат да се искористат само од лицето кое го има купено пакетот.

Заменски уред ќе биде понуден на корисникот кој ќе донесе неисправен уред на дијагностика и поправка во сервисот на iSTYLE.

Next One заштитно стакло.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
iSTYLE
Големина
No
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (2020), iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 12.9" (2. - 3. gen), iPad Pro 12.9" (1. gen), iPad Pro 11" (2020), iPad Pro 11" (1. gen), iPad Air 3, iPad mini 5, iPad (7. gen), iPad (6. gen - 2018)

Product declaration