iSTYLE Comfort iPhone

SKU
ISTYLE_COMFORT_IPHONE

Избраниот производ моментално го немаме на залиха.
Со притискање на копчето "МЕ ИНТЕРЕСИРА" ќе Ве известиме кога истиот ќе биде повторно достапен.

 

Stock information

Бесплатна достава на сите производи од нашата понуда.

Детали

iSTYLE Comfort пакетот вклучува:

Next One заштитно стакло*: 3D стакло + додатоци за инсталација. Дебелина 0.33mm & 100% јасност и транспарентност

2. Сетирање на Apple ID сметка со помош на iSTYLE референт за продажба

3. Еден заменски уред за време на сервисна поправка. На корисникот се позајмува еден iPhone уред, без дополнителни трошоци, со до 3 вакви побарувања во текот на една календарска година од набавката на iSTYLE Comfort пакетот.

4. Техничка поддршка преку “Find My iPhone”, со цел да се најде приближната локација на iPhone-от.

*Цената ќе биде намалена за вредноста на заштитното стакло во кошничката со додавање на iSTYLE Comfort пакетот и понудените заштитни стакла.

iSTYLE Comfort

Услугата започнува од денот на купувањето и важи една година.

Услугите вклучени во овој пакет може да се користат одделно, без утврден редослед и не се условени со купување на iPhone од iSTYLE.

Услугите не може да ги користи трето лице и може да ги користи само лицето што го извршило купувањето.

Заменскиот уред се нуди на корисникот кој носи неисправен уред за дијагностика и поправка во овластениот сервис на iSTYLE.

Сите услови на користење можете да ги прочитате на следниот линк, како и во нашиот продажен салон каде што е достапна програмата.

Next One 3D заштитно стакло.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
iSTYLE
Weight
0.0000
End of life
No
Тип на футрола
Screen Protector
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus