iSTYLE iPad Flip Case for iPad Pro 11" (2018)

SKU
conf-istyle-ipad-11"-flip-case-mk
Боја
Black %
Blue %
Red %
 

Достапност

Детали

iSTYLE Flip футролата обезбедува 360 ° заштита за вашиот iPad и благодарение на магнетното затворање го штити екранот од гребнатинки, а сепак обезбедува лесно користење. Со специјалниот простор за полнење, вашиот "Apple Pencil" ќе се полни секогаш кога ќе го ставите со вашиот iPad. Футролата може да се користи едноставно како хоризонтален или вертикален држач.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
iSTYLE
Големина
No
Производител
iSTYLE
Weight
0.0000
EAN code
8596049111590
Боја
Black
iPad компатибилност
iPad Pro 11" (1. gen)
Тип на футрола
Full case
Производител
iSTYLE
Weight
0.0000
EAN code
8596049111613
Боја
Red
iPad компатибилност
iPad Pro 11" (1. gen)
Тип на футрола
Full case
Производител
iSTYLE
Weight
0.0000
EAN code
8596049111606
Боја
Blue
iPad компатибилност
iPad Pro 11" (1. gen)
Тип на футрола
Full case

Product declaration