iSTYLE iPad Flip футрола за iPad Pro 12,9" (2020)

SKU
iSTYLE iPad Flip футрола за iPad Pro 12,9" (2020)
Боја
Black %
Red %
Dark Blue %
 

Достапност

Детали

iSTYLE Flip футролата обезбедува 360 ° заштита за вашиот iPad Pro и благодарение на магнетното затворање го штити екранот од гребнатинки, а сепак обезбедува лесно користење.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
iSTYLE
Големина
No
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (2020)
Производител
iSTYLE
EAN code
8596049144185
Боја
Black
Материјал
Microfiber, TPU (Thermoplastic polyurethane), PU leather
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (3. gen)
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
iSTYLE
EAN code
8596049144161
Боја
Red
Материјал
Microfiber, TPU (Thermoplastic polyurethane), PU leather
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (2020)
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
iSTYLE
EAN code
8596049144178
Боја
Dark Blue
Материјал
Microfiber, TPU (Thermoplastic polyurethane), PU leather
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (2020)
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
Yes

Product declaration