iSTYLE MULTIMEDIA HUB

SKU
istyle-multimedia-hub-2019-mk
Боја
Space Gray %
Silver %
 

Достапност

Детали

USB Type-C Hub 4K HDMI и Ethernet е мултимедијален hub кој ви овозможува да поврзете разни периферни уреди на вашиот MacBook Air (2018 и понов модел), MacBook Pro (2016 и понов модел) и MacBook со USB-C влез. Ethernet влезот обезбедува безбедна конекција на било која LAN мрежа до 1Gbps. Издржливиот дизајн од алуминиум и TPE обезбедуваат долг животен век и е лесен за носење благодарение на малата тежина и компактните димензии.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
iSTYLE
HomeKit compatibility
No
Производител
iSTYLE
EAN code
8596049142136
Боја
Space Gray
Компатибилност - адаптер
USB-C
Mac компатибилност
MacBook Air 13" Retina (2020), MacBook Air 13" Retina (2018), MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 16", MacBook Pro 14" - 2021, MacBook Pro 16" - 2021
Производител
iSTYLE
EAN code
8596049142129
Боја
Silver
Компатибилност - адаптер
USB-C
Mac компатибилност
MacBook Air 13" Retina (2020), MacBook Air 13" Retina (2018), MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 16", MacBook Pro 14" - 2021, MacBook Pro 16" - 2021

Product declaration