iSTYLE WIRELESS POWER BANK 10 000 mAh - black:

iSTYLE WIRELESS POWER BANK 10 000 mAh - black

SKU
PL9915101300106
iSTYLE Wireless Power bank е моќна екстерна батерија од 10 000 mAh со Qi безжична индукција за полнење и Lightning конектор. Можете да одлучите како да го наполните Вашиот уред кога сте во движење - преку кабел или лесно да го ставите телефонот на површината на батеријата. Практичниот LED индикатор ве информира и за батеријата и за статусот на полнење.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
iSTYLE Wireless Power bank е моќна екстерна батерија од 10 000 mAh со Qi безжична индукција за полнење и Lightning конектор. Можете да одлучите како да го наполните Вашиот уред кога сте во движење - преку кабел или лесно да го ставите телефонот на површината на батеријата. Практичниот LED индикатор ве информира и за батеријата и за статусот на полнење.
Производител
iSTYLE
End of life
No
Боја
црна
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus
Compatibility
Qi wireless compatibility:
  • iPhone Xs/Xs Max
  • iPhone Xr
  • iPhone X
  • iPhone 8/8 Plus
Батерија
10 000 mAh