iSTYLE известување

Драги Apple ентузијасти, за да го намалиме ширењето на вирусот, ние во iSTYLE го прилагодивме нашето работно време во согласност со одлука на Владата сè со цел да го заштитиме здравјето на нашите клиенти, вработени и на нашите партнери. Подолу ќе ги најдете сите потребни информации за безбедно купување преку нашата онлајн продавница и нашата продавница во Skopje City Mall како и сите потребни контакти.

 • Онлајн купување

 • Купување во продавница

 • Сервис

 • Деловна продажба

Нашата онлајн продавница istyle.mk останува достапна 24/7:

 • Сега можеш да нарачаш онлајн и да го преземаш нарачаниот производ од нашата продавница во Skopje City Mall.
 • Доставата со курирска служба се врши во рок од 1 до 3 работни дена, за нарачки од централниот магацин во рок од 10 до 14 работни дена.
 • Според препораките држете растојание од 1.5м при прием на производите.
 • Нарачките направени преку викенд се процесираат (се врши достава) од понеделник.

Контакт: (пон-пет од 10:00 до 17:00)

webshop@istyle.mk
02 30 98 739

Нашата продавница во Skopje City Mall од 15 мај 2020 повторно почнува со работа под следните околности:

 • Продавницата ќе работи секој ден од 10:00 до 22:00.
 • Во продавницата може да влезат најмногу 4 купувачи, остантите ги замолуваме за трпение.
 • При посета на нашата продавница, задолжително е носење на маска и ракавици.
 • Пред да влезете во продавницата обавезно дезинфицирајте ги вашите раце со средството поставено пред продавницата и осигурајте се дека нема повеќе од 4 купувачи.
 • Како Вие така и нашиот персонал е потребно да се придржува на 1.5 метри од Вас и спротивно.
 • Би сакале да избегнеме непотребни контакти во нашата продавница, затоа препорачуваме да ја посетите продавницата само доколку итно имате потреба од посакуваниот производ. Исто така пред да не посетите важно е да проверите на нашата интернет продавница дали посакуваниот производ е достапен и КАДЕ Е ДОСТАПЕН..

Контакт:
info@istyle.mk
02 309 69 85

Со повторното отварање на продавницата во Skopje City Mall, Вашиот уред за поправка е можно да го донесете и да го преземете откако ќе биде поправен. Важат следниве услови:

1. Носењето на Вашиот уред е можно од понеделник до петок од 10:00 до 17:00, со претходно закажување на термин ТУКА

2. Пред да го донесете уредот потребно е детално да го исчистите.

3. Однапред исклучете ја "Find My" услугата.

4. Доколку податоците Ви се важни, направете "Back up", во спротивно уредот може да се ресетира на фабрички подесувања.

5. Најмногу 1 лице може да влезе во одделот на нашиот сервис, со упатствата за дезинфекција кои важат и за продавницата.

6. Како нашиот персонал, така и Вие потребно е да држете растојание од 1.5м.

Контакт:

Контакт: (пон-пет од 10:00 до 17:00)

service@istyle.mk
02 309 43 51

Деловните улугите се лесни, затоа ние продолжуваме со работа со нашите деловни клиенти.

Ограничувања се воведени само за состаноци, но целиот наш тим е достапен преку телефон и е-пошта, на веќе постоечките контакти.

Во секој случај ќе можете да побарате достава до Вашите колеги, од 1-3 работни дена, бесплатно.

Контакт:
b2b@istyle.mk

Дополнителни информации

Бесплатна достава

За секоја нарачка над 2.990 МКД добивате бесплатна достава во рок од 1 до 3 работни дена. За нарачки под 2.990 МКД, доставата е 200 МКД.

Искористи ги бенифитите за студенти и професори - онлајн

Поради тоа што образовните институции моментално се затворени, најважно е да ги имаме најдобрите уреди за онлајн настава.

Провери ги нашите бенефиции за студенти и професори. Заштедете на Mac и iSTYLE додатоци. Дознај повеќе