JBL FLIP 3 BLACK:

JBL FLIP 3 BLACK

SKU
JBLFLIP3BLK

JBL Flip 3 е следната генерација во наградуваната Flip серија. Тој е сеопфатен пренослив Bluetooth звучник кој испорачува изненадувачки моќен стерео звук. Овој ултра компактен звучник има 3000mAh Li-ion батерија со можност за полнење која нуди 10 часовна непрекината, високо квалитетна стерео аудио изведба.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Бараш нешто друго? Ви препорачуваме. ↓

Harman Kardon SoundSticks III
Harman Kardon SoundSticks III
9.990 МКД
Marshall Acton II Speaker Black
Marshall Acton II Speaker Black
15.990 МКД
Marshall Acton II Speaker - White
Marshall Acton II Speaker - White
16.990 МКД
Beoplay Accessory A6 Floor mount.
Beoplay Accessory A6 Floor mount.
5.990 МКД
JBL Xtreme 2
JBL Xtreme 2
17.990 МКД
JBL Pulse 3 Portable Bluetooth Speaker - Black
JBL Pulse 3 Portable Bluetooth Speaker - Black
14.990 МКД
JBL JR POP
JBL JR POP
2.390 МКД
JBL CLIP 3
JBL CLIP 3
3.690 МКД
Beoplay Speaker A6
Beoplay Speaker A6
61.900 МКД
JBL GO 2
JBL GO 2
Special Price 1.990 МКД
Regular Price 2.190 МКД
Logitech Ulimate Ears MEGABOOM 3
Logitech Ulimate Ears MEGABOOM 3
Special Price 7.790 МКД
Regular Price 12.990 МКД
B&O PLAY - Beoplay Speaker Beolit 17
B&O PLAY - Beoplay Speaker Beolit 17
32.900 МКД

JBL Flip 3 е следната генерација во наградуваната Flip серија. Тој е сеопфатен пренослив Bluetooth звучник кој испорачува изненадувачки моќен стерео звук. Овој ултра компактен звучник има 3000mAh Li-ion батерија со можност за полнење која нуди 10 часовна непрекината, високо квалитетна стерео аудио изведба.

Производител
JBL
EAN code
6925281904363
End of life
No
Боја
црна
Speaker connectivity
3.5 mm, Bluetooth