JBL JRPOP Red

SKU
JBLJRPOPRED
 
Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Заменски производи

MARSHALL WILLEN - BLACK & BRASS
MARSHALL WILLEN - BLACK & BRASS
8.990 МКД

Достапен производ

JBL GO 3 Red
JBL GO 3 Red
2.690 МКД

Достапен производ

Harman Kardon Onyx Studio 8 Champagne
Harman Kardon Onyx Studio 8 Champagne
17.990 МКД

Достапен производ

JBL CLIP 4 ECO WHITE
JBL CLIP 4 ECO WHITE
3.990 МКД

Достапен производ

Harman Kardon Aura Studio 3 - црн
Harman Kardon Aura Studio 3 - црн
19.990 МКД

Достапен производ

JBL Clip 4 Sqaud
JBL Clip 4 Sqaud
3.990 МКД

Достапен производ

MARSHALL Kilburn II Black
MARSHALL Kilburn II Black
19.990 МКД

Достапен производ

JBL GO3 ECO BLUE
JBL GO3 ECO BLUE
2.690 МКД

Достапен производ

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
JBL
Боја
Red
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Speaker Power
3W
Батерија
Капацитет на батеријата: 600mAh
Време за полнење : 2 часа
Активно слушање : до 5 часа
Wireless connection
Bluetooth
Димензија и тежина
Димензии : 3.97cm x 8.78cm x 7.55cm
Тежина : 0.12kg

Што има во кутијата?
1 x JBL JR POP звучник
1 x Micro USB кабел за полнење
1 x Сигурносни инструкции
1 x Упатство
2 x Налепници
1 x Гаранција

Product declaration