Lacie 1TB Mobile Drive USB 3.1-C Silver:

Lacie 1TB Mobile Drive USB 3.1-C Silver

SKU
STHG1000400
LaCie Mobile Drive ги артикулира убавината и важноста на премиум-просторот. Со капацитет до 1TB, има простор за фотографии, плејлисти, документи и друго. И со Mac®, Windows®, USB-C и USB 3.0 компатибилностa, пристапот е лесен и едноставен.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Производител
LaCie
End of life
No
Боја
сребрена
Капацитет
1 TB
Материјал
Aluminium
Mac компатибилност
iMac, iMac 27" (2017), Mac mini, MacBook 12", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar , MacBook Air Retina, iMac Pro
Интерфејс
USB-C